top of page
Valorama

VALORAMAN STORY

Valorama on saksalais-suomalainen yritys, joka tuottaa laadukkaita mediatuotantoja Suomessa ja kansainvälisesti. Päästudion Kaapelitehtaalla Helsingissä perusti vuonna 2019 saksalainen palkittu taiteilija ja valokuvaaja Jakob Johannsen, joka tuli 2012 Erasmus-ohjelmalla valokuvasuunnittelijaksi Suomeen opiskelemaan pohjoismaista valokuvataidetta. Nyt Valorama työskentelee ainutlaatuisen markkinointitaiteilijoiden porukan kanssa Suomesta ja ulkomailta.

Valokuvaajien ja videokuvaajien tiimimme takaa loistavan laadun ja luotettavan työresurssin nopeilla toimituksilla. Tulemme aina pukeutuneina tilaisuuden mukaan ja asiakkaamme arvostavat työnormiamme ja iloista kunnianhimoa.
Valorama räätälöi ammattimaisia valokuvatuotantoja tapahtumamarkkinointivalokuvauksesta ja -videokuvauksesta, yritysmuotokuvien ja lehdistöraporttien kautta ilmakuvavideoihin ja promoklippeihin. Parannamme tehokkaasti verkkoläsnäoloa ja lisäämme yrityksen esiintymistä sosiaalisessa mediassa. Lisäksi teemme arkkitehtuurivalokuvausta ja taideteosten dokumentointia sekä tuotekuvausta ja yksilömuotokuvia.
Intohimo ilmakuvakulmia kohtaan johti Valoraman toimimaan lisensoituna asiantuntijayrityksenä ilmakuvamediaan, joka käyttää uusinta teknologiaa ilmakuvavideoleikkeisiin ja -valokuvaukseen, ja yhdistää vuosien kokemuksen visuaalisen tulevaisuuden visioon.
Valoraman päästudio sijaitsee Kaapelitehtaalla Helsingissä. Toimeksiantoja Suomessa ja Saksassa toteuttaa dynaaminen mediatiimi kaikenkokoisiin projekteihin.

bottom of page